Url&Uk
Onderzoek naar het effect van Url&Uk, een kortdurende online interventie voor ouders gericht op verminderen van gedragsproblemen van peuters en kleuters van twee tot en met zes jaar.
Url&Uk, gedragsproblemen, competentie, ouders, kinderen, peuters, kleuters, driftbuien, emotieregulatie, peuterpubbertijd, boos, opstandig
15462
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15462,bridge-core-2.4.7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16902

Url&Uk is een online programma dat je helpt om beter om te gaan met de emotionele buien van je peuter of kleuter. Het programma bestaat uit vijf filmpjes waar in je uitleg krijgt over wat er gebeurt bij je kind en hoe je hier mee om kunt gaan.

Gezien de huidige omstandigheden rond het Corona virus en uitdaging waar veel gezinnen voor worden gesteld (combinatie van lesgeven thuis en werken) is Url&Uk tijdelijk gratis beschikbaar. Klik op de knop hiernaast om je aan te melden.

Meedoen

Wanneer je besluit mee te doen krijgt je gratis toegang tot de online omgeving van Url&Uk. Het programma geeft je inzicht in hoe het brein van kinderen werkt en groeit. Je wordt geholpen om je kind te ondersteunen en te stimuleren op een manier die de relatie met je kind versterkt. Het programma geeft praktische tips hoe om te gaan met opstandige en driftige gedrag van je kind.

Procedure

Na aanmelding krijg je toegang tot de online omgeving van Url&Uk. Je kan de filmpjes dan gedurende drie maanden bekijken. Dat hoeft niet in één keer en kan zo vaak je wil. Lees hieronder de stappen van het programma.

lees hier over de stappen van het onderzoek
Vragenlijst vooraf

Na aanmelding vragen wij je online een vragenlijst in te vullen over de opvoeding, het gedrag van je kind en de emoties van jezelf en je kind.

Het programma

Je krijgt drie maanden toegang tot het online programma. Het programma bestaat uit vijf delen en duurt in totaal ongeveer 50 minuten. Je krijgt een persoonlijke code en kunt het programma op je eigen tijd en in je eigen tempo doen (hoeft niet in één keer).

Vragenlijst achteraf

Vier weken nadat je het programma hebt doorlopen ontvangt je opnieuw een vragenlijst. Deze is vergelijkbaar met de eerste vragenlijst en bevat daarnaast een aantal aanvullende vragen. Naast het effect van Url&Uk zijn we ook benieuw naar je ervaring met het programma en je suggesties voor verbetering.

Voor hulpverleners

Url&Uk is ontwikkeld binnen Impluz van de Dimence groep en wordt gebruikt binnen de behandelingen bij Jeugd GGZ. Ben jij als behandelaar benieuwd naar het progamma of wil je het binnen je eigen behandeling gebruiken. Neem dan gerust contact met ons op.

Aanmelden

Om je aan te melden klik je op onderstaande knop of stuur een email naar info@urlenuk.nl. We zorgen dan dat je toegang krijgt tot Url&Uk.